FABRICA DE MOBLES DE CUINA - FABRICA DE MUEBLES DE COCINA - crta N-240 km 42 tarragona - lleida - l'espluga de francoli


anar a contingut

Caracteristiques Generals

Cataleg tecnic
COS I INTERIOR DELS MOBLES BLANCS:


Material base: Aglomerat recobert en laminat SEF, gramatge 100, de 16 mm de gruix, tant en l’interior com en l’exterior i xapat amb cantell de PVC d’1,5 mm.


Els prestatges estan formats pel mateix material abans esmentat, amb 5 posicions que permeten la regulació de l’estant. El suport és blanc i de fàcil mobilitat.


Els mobles baixos estan proveïts de potes regulables en alçada. La mida del moble és de 70,5 cm d’alt per 58 cm de fondària.


Els mobles alts tenen un sistema de fixació interior, que assegura un ajustament tridimensional, amb una resistència de 50 Kg del ferratge interior. La mida dels mobles és de 70 cm d’alt per 33 cm de fondària, o bé 90 cm d’alt per 33 cm de fondària.
COS I INTERIOR DELS MOBLES COLOR:


Material base: Aglomerat recobert en laminat de roure satinat de 16 mm de gruix, tant en l’interior con en l’exterior i xapat amb cantell de PVC de 1,5 mm.


Els prestatges estan formats pel mateix material abans esmentat, amb 5 posicions que permeten la regulació de l’estant. El suport és marró i de fàcil mobilitat.


Els mobles baixos tenen potes regulables en l’alçada. La mida del moble és de 70,5 cm. d’alt per 58 cm. de fondària.


Els mobles alts tenen un sistema de fixació interior que assegura un ajustament tridimensional, amb una resistència de 50 Kg del ferratge interior.


La mida dels mobles és de 70 cm d’alt per 33 cm de fondària.


Calaixos i guies:
Els calaixos estan formats per laterals de xapa d'acer de color gris, amb el fons de 12 mm de gruix, del mateix color.


Guies que permeten una resistència de 30 Kg per calaix.


Aquest buc està format per 3 calaixos de 14 cm. i 1 de 28 cm.d'altura.


Frontisses: Frontissa considerada de la màxima seguretat pel seu doble enclavament, ja que és imprescindible accionar al mateix temps dos polsadors, així s’evita tota possibilitat de desmuntar-ho voluntàriament o accidentalment. Aquesta es pot regular en quatre dimensions, cosa que permet un anivellament fàcil. Obertura 110º.

Mobles baixos

Inici | Empresa | Novetats | Catàleg | Contacte | Botiga on-line | Àrea clients | Outlet | Mapa del Lloc


Tornar a contingut | Regressar al menu principal